Skip to content
Brăila Știri locale

Brăila: 24 de şcoli şi grădiniţe din judeţ încep luni cursurile în scenariul galben

Inquam Photos/Octav Ganea

Peste 20 de şcoli şi grădiniţe din judeţul Brăila încep luni cursurile în scenariul galben, iar în scenariul roşu se află o singură grădiniţă, toate celelalte urmând să funcţioneze în scenariul verde.

Potrivit deciziei autorităţilor judeţene, luni, cursurile încep pentru majoritatea elevilor din acest judeţ. Excepţie fac câteva localităţi unde incidenţa cazurilor de coronavirus este între 1 şi 3 la mia de locuitori şi şi o localitate care se află în scenariul roşu, cu o incidenţă de peste 3 cazuri de coronavirus la mia de locuitori.

Astfel, în scenariul roşu este satul Albina din comuna Tichileşti, unde se află o singură grădiniţă.

Pe de altă parte,  în scenariul galben sunt 24 de şcoli şi grădiniţe din localităţile Chichineţu, comuna Ciocile, Cuza Vodă, din comuna Stăncuţa, Deduleşti din comuna Mircea Vodă, Gemenele, Gradiştea şi  Siliştea. În scenariul galben mai sunt şcolile şi grădiniţele din satul Ţepeş Vodă, comuna Movila Miresii, Valea Cânepii şi Vişani din comuna Galbenu şi din Zăvoaia.

Restul şcolilor şi grădiniţelor din Brăila sunt în scenariul verde, iar toţi copiii se vor afla în bănci începând de luni, informează news.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *