Skip to content
Brăila Știri locale

Brăila: Bărbatul suspectat că a jefuit o bancă din oraş nu a fost încă prins/ El a sustras peste 17.000 de lei, dar şi euro

CAPTURA VIDEO

Poliţiştii nu au reuşit să-l găsească încă pe bărbatul care a jefuit o bancă din Brăila şi a plecat cu peste 17.000 de lei şi 2.000 de euro. Ei au analizat imaginile şi anunţă că se lucrează pentru localizarea şi prinderea suspectului. Angajata băncii, ameninţată printr-un bileţel, a reuşit să apese butonul de panică.

Poliţiştii din Brăila au anunţat, joi, că se lucrează pentru prinderea bărbatului suspectat că a jefuit o bancă din oraş, potrivit news.ro.

”Din primele cercetări s-a stabilit faptul că o persoană ar fi pătruns în incinta sucursalei şi i-a dat angajatei un bileţel prin care o anunţa că nu va păţi nimic dacă îi dă banii, dar în acelaşi timp adresându-i şi ameninţări verbale. Funcţionara a apăsat butonul de panică, a deschis sertarul de la casa de bani şi fugit, iar persoana în cauză a sustras 17.500 de lei şi 2.535 de euro”, a transmis IPJ Brăila.

Poliţiştii continuă cercetările pentru tâlhărie calificată.

Între timp, în spaţiul public au apărut imagini cu bărbatul care a produs jaful de la banca din Brăila.

Suspectul poartă un hanorac cu glugă, mască chirurgicală şi mănuşi. El îi întinde angajatei un bilet, apoi face semn către sertarul cu bani.

Femeia deschide sertarul de lângă ea, fuge, în timp ce bărbatul începe să ia banii, după care fuge.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *