Skip to content
Brăila Societate

Doi polițiști din Brăila au murit arși în mașină, după un cumplit accident în Șuțești (VIDEO)

facebook

Doi poliţişti din Brăila, de la Secţia 4 Poliţie Rurală Ianca, din cadrul IPJ Brăila, au murit în urma unui accident rutier care a avut loc la Şuțeşti. Echipajul de poliţiei se afla în serviciul de patrulare, pe raza localității Șuțești.

„Pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, conducătorul unei autospeciale de poliție a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit suprafața de rulaj și a lovit un copac, după care mașina a luat foc. În urma accidentului, șoferul și pasagerul (bărbat în vârstă de 45 ani și femeie în vârstă de 21 ani), ambii agenți de poliție în cadrul Secției 4 Ianca – IPJ Brăila, aflați în timpul serviciului, au decedat (carbonizați). Au fost demarate cercetări”, informează autorităţile.

Din primele informaţii, maşina în care se aflau cei doi poliţişti a ieşit de pe carosabil şi a lovit violent un copac, după care a luat foc. Cei doi poliţişti au murit, iar trupurile lor au fost găsite carbonizate, între resturile maşinii.

Agentul Ana Maria Manea avea doar 21 de ani şi era încadrată de doar câteva luni în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, în timp ce colegul ei, agentul şef Mihai Bara (45 de ani) era un poliţist cu vechime în poliţie.

În această seară, colegii noştri Bara Mihai (45 ani) şi Manea Ana Maria (21 ani) din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Ianca – IPJ Brăila , au decedat, în urma unui accident rutier. Aceştia se aflau la datorie în serviciul de patrulare, pe raza localităţii Şuteşti. Din primele informaţii, colegul nostru a pierdut controlul „autospecialei”, acele sicrie pe roţi de care vă aminteam într-un articol anterior şi s-a izbit de un copac, după care maşina a luat foc. În urma accidentului, colegii noştri din cadrul Secţiei 4 Ianca – IPJ Brăila, aflaţi în timpul serviciului, au decedat, (carbonizaţi). Dumnezeu să-i odihnească în pace!”, au declarat reprezentanţii Sindicatului Europol.

Transmitem sincere condoleanţe familiilor colegilor noştri şi tuturor celor care i-au cunoscut. Referitor la cauzele accidentului rutier, vă informăm că în acest moment se efectuează cercetarea la faţa locului, urmând a se stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul„, se arată într-un comunicat al IPJ Brăila.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brăila, col. Ştefan Stoian, la faţa locului au intervenit două autospeciale ale ISU şi un echipaj SMURD, dar cei doi nu au mai putut fi salvaţi.

1 comentariu la “Doi polițiști din Brăila au murit arși în mașină, după un cumplit accident în Șuțești (VIDEO)

  1. Socant este ca soferul in varsta de 45 de ani ,mai avea 1 an pana la pensie,sa tot te faci politist,militar sau pompier.
    Eu l-as intreba pe presedintele tarii daca este normal sa te pensionezi la 45-46 de ani? Sau daca este normal ca serviciile sa aiba propriul lor spital,ca de exemplu Gerota ? Sau de ce SRI are mai multi angajati ca serviciile secrete americane,sau germane,franceze,etc ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *