Skip to content
Brăila Știri locale

Brăila: Patru cadre didactice şi opt elevi, confirmaţi cu COVID-19; cursurile faţă în faţă, suspendate în 41 de clase

Inquam Photos/Octav Ganea
" "

Patru cadre didactice şi opt elevi din judeţul Brăila sunt confirmaţi cu COVID-19, motiv pentru care cursurile faţă în faţă au fost suspendate în 41 de clase, potrivit informaţiilor furnizate, miercuri, de Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ).

Având în vedere cele 12 cazuri de COVID-19 confirmate în unităţile de învăţământ din judeţul Brăila, activitatea didactică faţă în faţă a fost suspendată în 41 de clase, respectiv pentru peste 800 de elevi, care desfăşoară în prezent cursurile în mediul online.

" "
" "

Tot în mediul online desfăşoară cursurile alţi 336 de elevi care fac parte din grupe de risc (prezintă probleme de sănătate), precum şi alte 28 de cadre didactice, care fac parte din grupele de risc, informează agerpres.ro.

În ceea ce priveşte scenariile după care se desfăşoară cursurile în unităţile de învăţământ din judeţul Brăila, care au la bază rata incidenţei cumulative de cazuri de COVID-19 la mia de locuitori, începând de miercuri, din totalul de 251 de unităţi din judeţ, 229 îşi desfăşoară cursurile în scenariul verde, 21 în scenariul galben şi una în scenariul roşu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *