Brăila: Peste 14 milioane de lei pentru pentru înființarea sistemului de distribuție a gazelor în comuna Gropeni

Gaze
Sursa foto: INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA

Alexandru Popa, președintele PNL Brăila, anunță că înființarea sistemului de distribuție a gazelor naturale în comuna Gropeni a fost inclus în Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” cu o valoare totală de peste 14 milioane de lei, acrie media.pnl.ro.

,,Comuna Gropeni va beneficia de 14.310.000 lei, pentru înființarea sistemului de distribuție a gazelor naturale.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a anunțat că obiectivul de investiții <Înființare sistemului de distribuție a gazelor naturale în comuna Gropeni, județul Brăila> a fost inclus în Programul național de investiții , pe lista aprobată pentru județul Brăila, cu suma de mai sus, alocată de la bugetul de stat.

Știu că sătenii din comună așteptă de mult timp această veste bună și mă bucur că în sfârșit ei vor beneficia de acest gen de servicii care sunt o normalitate pentru anul 2023.

Îi felicit pe primarul Stan Malinche și pe viceprimarul Nicușor Cocianu care au făcut toate eforturile pentru reușita acestui proiect.”, declară președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa pe pagina sa de Facebook.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL