Skip to content
Brăila Societate

Brăila: Poliţia a început o anchetă în cazul unei tinere care susţine că a fost violată şi bătută de patru bărbaţi

Poliţiştii din Brăila au demarat o anchetă în urma unui apel la 112 care a anunţat că miercuri seară o tânără care a urcat într-o maşină a fost bătută şi violată de patru bărbaţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan, verificările au fost demarate după ce o tânără a acuzat că ar fi fost tâlhărită şi violată de patru barbati.

Totul s-a întâmplat miercuri seară după ce adoelscenta de 17 ani s-ar fi urcat în maşina unui necunoscut pe drumul de centură al oraşului. După câteva ore, văzând că nu mai dă niciun semn şi fata nu răspunde la telefon, o cunoştinţă a acesteia a sunat la poliţie. Oamenii legii au demarat imediat căutările însă între timp, concubinul adolescentei a fost sunat chiar de aceasta.

Preluată de poliţişti, fata a povestit că după ce s-a urcat în maşina unui bărbat pe care nu îl cunoştea, între ea şi şofer a izbucnit un conflict spontan şi  ar fi fost lovită şi i s-ar fi luat telefonul mobil şi poşeta în care avea 200 de lei. Apoi, ar fi fost dusă la ieşirea din Brăila, pe şoseaua de pe dig spre Galaţi, unde ar fi fost violată de şofer şi de alţi 3 bărbaţi.

În prezent, la sediul Poliţiei se află concubinul adolescentei pentru audieri.

De asemenea, poliţiştii din Brăila fac cercetări pentru a stabili exact ce s-a întâmplat şi pentru a da de urma agresorilor, scrie news.ro.

Este vorba de o tânără de 17 ani care se afla pe şoseaua de centură a oraşului Brăila. S-ar fi urcat într o maşină iar în urma unor discuţii în contradictoriu ar fi fost lovită de şoferul maşinii care i-ar fi sustras telefonul mobil şi 200 de lei. Ulterior, a condus-o pe digul dintre Brăila şi Galaţi şi împreună cu alţi 3 bărbaţi a întreţinut relaţii sexuale. Bărbaţii nu sunt identificaţi, se continua cercetările pentru stabilirea tututor împrejurărilor în care s-ar fi produs incidentul.”, a declarat Belciugan de la IPJ Brăila.

Tânăra a fost condusă la serviciui de medicină legală pentru efectuarea expertizei.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că poliţiştii ar avea imagini surprinse de camerele de supraveghere, imagini care sunt vizionate acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *