Skip to content
Brăila Știri locale

Brăila: Un bărbat dirija circulaţia cu o baionetă, în încercarea de a-şi ajuta rudele numeroase să traverseze pe trecerea de pietoni

oradestiri.ro

Un bărbat care dirija circulaţia cu o baionetă, în încercarea de a-şi ajuta rudele numeroase să traverseze pe trecerea de pietoni, a fost deposedat de obiectul ascuţit şi imobilizat de un jandarm brăilean care se îndrepta spre serviciu.

Incidentul s-a produs joi noapte, în jurul orei 21:10, când un subofiţer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila a deposedat de cuţit şi imobilizat un bărbat, în mijlocul unei intersecţii din zona Plantelor, municipiul Brăila.

În drumul său spre serviciu, în apropierea intersecţiei dintre Bulevardul Dorobanţilor şi Calea Galaţi, jandarmul a observat un bărbat ce avea asupra sa un cuţit tip baionetă şi „dirija” traficul rutier, în încercarea de a-şi ajuta rudele numeroase să traverseze pe trecerea de pietoni.

„După ce a coborât din maşină, experienţa şi pregătirea profesională au făcut diferenţa: s-a apropiat rapid de individ, a strigat „Stai pe loc!”, după care l-a deposedat de cuţit şi l-a imobilizat. A sunat imediat după ajutor, iar în sprijin au sosit jandarmii şi poliţiştii aflaţi în serviciu”, a transmis vineri IJJ Brăila.

Atât cuţitul tip baionetă, cu o lungime totală de 20 de centimetri, cât şi bărbatul care îl deţinea au fost predaţi unui echipaj de poliţie, pentru luarea măsurilor legale.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *