Skip to content
Politică

Brăila: Un tânăr a înjunghiat un bărbat, apoi a intrat cu maşina în pietoni pe centura oraşului şi în alte persoane în parcarea de la mall

kanal D

Un tânăr de 20 de ani din Brăila a fost reţinut după ce a înjunghiat un bărbat, apoi a demarat în trombă la volanul unei maşini şi a intrat în două grupuri de pietoni, fiind rănite în total zece persoane, între care doi copii. Agresorul nu a fost rănit. El are permis de conducere din luna februarie, însă se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Potrivit IPJ Brăila, un tânăr de 20 de ani, din Brăila, în urma unui conflict avut cu un bărbat, în legătură cu un autoturism, l-a înjunghiat pe acesta în localitatea Cazasu. Ulterior, tânărul s-a deplasat cu autoturismul pe centura municipiului Brăila unde a intrat în nişte pietoni, şi-a continuat deplasarea până în parcarea de la mall-ul din oraş, unde a intrat într-un grup de persoane. În total, zece pietoni au fost răniţi, între care doi copii. Aceştia şi bărbatul înjunghiat au fost transportaţi la spital, conform News.ro.

Presa locală a difuzat imagini inclusiv cu agresorul.

Agresorul a fost reţinut. El se află acum în custodia poliţiei.

Dintre victime, bărbatul înjunghiat este în stare foarte gravă, el fiind deja în operaţie la Spitalul Judeţean Brăila. Şi celelalte  victime au ajuns la Spitalul Judeţean Brăila, având traumatisme cranio-cerebrale, fiind conştiente şi în stare stabilă. Un bărbat va fi operat, având o rană profundă de scalp.

UPDATE: Potrivit ultimei centralizări a autorităţilor, sunt zece victime în urma incidentelor generate de tânărul de 20 de ani.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Brăila, şapte persoane au fost rănite la mall, între acestea aflându-se şi doi copii, de 11 şi 13 ani, două persoane au fost rănite pe şoseaua de centură a Brailei, iar a zecea victimă este bărbatul înjunghiat.
De asemenea, se pare că maşina cu care tânărul a lovit pietonii ar fi furată de la bărbatul pe care acesta l-a înjunghiat.
UPDATE: Tânărul de 20 de ani are permis de conducere, însă el se afla sub influenţa alcoolului. Potrivit reprezentanţilor IPJ Brăila, el a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, i-au fost recoltate probe biologice, urmând a se stabili dacă acesta se afla sub influenţa altor subtanţe, dar şi pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *