Skip to content
Brașov Știri locale

Brașov: 1577 de făgărășeni s-au programat la vaccinare. Locurile sunt ocupate până la 1 martie

Facebook/Guvernul Romaniei

1577 de făgărășeni s-au programat în cea de-a doua etapă de vaccinare anti-COVID, locurile fiind ocupate până la 1 martie. De astăzi a început și procesul de vaccinare la singurul centru deschis la Făgăraș, cel de la Liceul Teologic „Sfântul Constantin Brâncoveanu“. Potrivit cadrelor medicale de la centru, o medie de 6 făgărășeni sunt vaccinați într-o oră, potrivit fagarasultau

Făgărășenii vaccinați astăzi s-au prezentat la ora la care au fost programați și au urmat procedura stabilită pentru  acest demers.

Am ales ca să mă vaccinez pentru că am niște probleme de sănătate și din ceea ce știm, totuși problemele pentru cei care au afecțiuni sunt destul de serioase, în caz de infectare Am preferat să fac vaccinul și sperăm că o să scăpăm de probleme“, „Am ales să mă vaccinez ca să scăpăm de probleme, să revenim la viața de dinainte, să poată copiii să vină acasă, de la Brașov, pentru că ne-am tot ferit“, „Am  fost cadru medical și am cunoștințe de toate tipurile de vaccin iar acesta este la ora actuală cel mai important. Toată lumea ar trebui să se vaccineze și atunci poate avem și noi o situație mai bună, să fim mai sănătoși și cei tineri, și cei bătrâni. Eu așa sfătuiesc pe toți să se vaccineze“, ne-au spus câțiva făgărășeni aflați la Centrul de vaccinare din Făgăraș.

30 de făgărășeni s-au vaccinat astăzi  până la ora 13.00, la Centrul amenajat la sala de sport  de la Liceul Teologic „Sf. Constantin Brâncoveanu“ iar procesul continuă până la ora 20.00.

La Făgăraș a început faza a doua din campania de vaccinare anti-COVID. Ea se desfășoară la Centrul de vaccinare din sala de sport a Liceului Ortodox Sf. Constantin Brâncoveanu și platforma este ocupată până la 1 martie. Asta înseamnă că toate locurile, cele 60 de persoane care vor fi vaccinate zilnic, atât cu doza întâi, cât și doza a doua, sunt ocupate. În câteva zile, în funcție de disponibilitatea dozelor de vaccin pe care producătorul le va livra către țara noastră se vor deschide și celelalte fluxuri de vaccinare care sunt organizate la sala de sport a Liceului Tehnologic „Dr. Ian Șenchea“. Vom anunța populația data și ziua în care se pot înscrie, data și ziua când aceste centre vor deveni active în platforma de vaccinare“, ne-a spus Anca Bâtiu, purt. de cuv. a DSP Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *