Skip to content
Brașov Știri locale

Braşov – Cinci percheziţii imobiliare şi două mandate de aducere într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 4,3 milioane de lei

b1.ro
" "

Cinci percheziţii imobiliare au loc miercuri dimineaţă, în Braşov, într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 4,3 milioane de lei. De asemenea, două persoane urmează să fie duse la audieri, potrivit News.ro.

În data de 20 noiembrie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov -Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, pun în executare cinci mandate de percheziţie domiciliară şi două mandate de aducere,  pe raza judeţelor Braşov şi Prahova, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşiriii infracţiunilor de ”evaziune fiscală” şi ” delapidare”. Din cercetări, a reieşit faptul că o societate comercială a  înregistrat cheltuieli fictive în contabilitate, în scopul diminuării bazei impozabile”, anunţă IPJ Braşov.

" "
" "

Prejudiciul estimat în cauză se ridică la valoarea de aproximativ 4.300.000 lei.

Cu ocazia efectuării percheziţiilor vor fi ridicate documente.

Acţiunea, desfăşurată sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, beneficiază de sprijinul poliţiştilor Serviciului Criminalistic Braşov, luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Braşov în colaborare cu poliţişti din cadrul I.P.J. Prahova..

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *