Skip to content
Brașov Știri locale

Brașov: Coadă la plata taxelor și impozitelor, în prima zi de încasări la Făgăraș

fagarasultau

Ca în fiecare an, făgărășenii s-au înghesuit încă de la primele ore ale dimineții să-și plătească dările locale în prima zi de încasare la Serviciul de Taxe și Impozite, după ce în perioada 31.12.2020 — 08.01.2021 programul cu publicul a fost sistat. S-au așezat la coadă în special vârstnicii, obișnuiți să scape repede de datoria pe care o au la bugetul local. Autoritățile fac apel la cetățeni să nu se grăbească și să încerce să plătească și online, potrivit fagarasultau.ro.

Rămâne valabilă regula pentru cei care își plătesc impozitele integral până în 31 martie 2021, care vor beneficia de o bonificație de 10%.

Reamintim că taxele și impozitele nu s-au majorat nici în anul 2021, la nivelul municipiului Făgăraș. Singurele modificări în acest sens, aprobate de Consiliul Local anul trecut, respectiv anul acesta, sunt reprezentate de indexarea ratei inflației, impusă de Guvern, dar și mărirea taxei de salubritate, aprobată de consilierii locali, la valoarea de 15,95 lei/pers/lună, pentru primele două luni ale anului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *