Skip to content
Brașov Știri locale

Braşov: Explozie la Uzina Mecanică Tohan. O persoană şi-a pierdut viaţa

b1.ro

UPDATE. Primarul din Zărneşti, Alexandru Igrişan, a declarat, într-o intervenţie telefonică la Digi 24, că explozia s-a produs la un depozit de artificii privat, aflat în incinta Uzinei Tohan.

Reprezentanţii ISU Braşov au anunţat că o persoană a murit în urma exploziei iniţiale, întrucât se afla în depozit în momentul producerii acesteia. Ulterior au avut loc alte explozii, din cauza materialelor depozitate, dar acestea s-au oprit între timp.

O deflagraţie s-a produs, miercuri seară, la Uzina Mecanică Tohan, din judeţul Braşov, primele date arată că o persoană ar fi fost rănită în urma exploziei, a cărei cauză nu se cunoaşte, deocamdată. Alte două persoane ar fi intoxicate cu fum.

Conform datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, deflagraţia a fost anunţată la ora 20:50. „ISU Braşov a alocat 4 autospeciale cu apă şi spumă, 1 autocisterna 10000 litri, două echipaje de prim ajutor, un echipaj de cercetare chimica CBRN, un echipaj pirotehnic. Din primele informaţii este posibil sa fie o victimă. De asemenea, sunt 2 persoane intoxicate cu fum”, informează ISU Braşov.

Potrivit sursei citate de News.ro, au fost alertate şi serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă Râşnov, Bran, Cristian şi Vulcan.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *