Skip to content
Brașov Știri locale

Brașov: Făgărașul va găzdui un nou festival, Murmur Festival

fagarasultau.ro

Consilierii locali au aprobat în această seară, în cadrul ședinței ordinare a lunii ianuarie, asocierea în participațiune a Municipiului Făgăraș, a Muzeului Țării Făgărașului și a Casei Municipale de Cultură cu Monocord Agency SRL, societate care se va ocupa de organizarea evenimentului „Murmur Festival“.

Festivalul va fi organizat la Cetatea Făgăraș în perioada 28-30 iulie.Așadar, organizatorii își propun pentru cele trei zile de festival organizarea unei scene în curtea interioară a cetății, cu muzică live până la 5 dimineața, dar și scene secundare la colțurile cetății, cort cu muzică electronică și jazz.

O altă scenă secundară va fi amplasată în crama cetății, deschisă doar noaptea, iar o altă scenă silence dance( petrecere cu căști) în curtea exterioară a cetății, conform fagarasultau.ro.

Pe lângă muzică nu vor lipsi workshopurile: pictură, artizanat, concepte tradiționale, zona de comerț cu artizani locali, ateliere participatve, jocuri și activități( face painting, concursuri).

De asemenea, organizatorii propun în cadrul festivalului activități ECO, prin programul de voluntariat, expoziții foto, cinema în aer liber, proiecții video pe timp de noapte.

Nu vor lipsi nici barurile sau fast-food-urile. Mai mult va fi o zonă de camping într-una din marginile cetății, lângă lac, Acesta va fi dotată cu dușuri și WC ecologic.

Organizatorii acestui festival își propun ca pe durata celor trei zile, la festival să ia parte între 2000 și 3000 de turiști din România și Europa. Unul din  scopurile acestui festival este de cultiva, susține și valorifica potențialul turistic al zonei Făgăraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *