Poliţist din Braşov, prins în flagrant cu aproximativ un kilogram de cocaină

poliţie
Sursa foto: Poliţia Română

Un poliţist din Braşov, care lucrează la Secţia 5, a fost prins, joi, în flagrant, în timp ce transporta un kilogram de cocaină.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Recent, el a fost prins în timp ce circula cu 240 de kilometri la oră pe o stradă din oraş, fiindu-i suspendat permisul de conducere.

IPJ Braşov a transmis că cel în cauză a fost destituit din funcţie şi nu mai deţine, în prezent, calitatea de poliţist în cadrul Inspectoratului. Surse susțin, însă, că acesta este polițist la Secția 5 Politie Brasov, iar în momentul flagrantului era în timpul său liber.

„De asemenea, ne disociem de astfel de persoane, care nu fac cinste uniformei şi Statutului Poliţistului. Totodată, acordăm şi am acordat tot sprijinul organelor de urmărire penală în derularea anchetelor penale”, arată sursa citată.

Și Sindicatul Europol susţine că inculpatul ar fi fost prins în timp ce vindea cocaină, fiind îmbrăcat chiar în uniforma de poliţist.

„Unii ‘colegi’ au intrat în Poliţie crezând că pot beneficia de cea mai bună „acoperire” pentru activităţile ilegale pe care le desfăşoară. Tânărul din imagine, încă poliţist, a fost prins azi dimineaţă, printre blocurile dintr-un cartier din Braşov, în uniformă de poliţie, în timp ce vindea cocaină unui „client” mai special. Asupra sa a fost găsită cantitatea de 50 gr de cocaină, drog de mare risc, a cărui valoare de piaţă este de 5.000 euro. Cercetările sunt în derulare în continuare pentru documentarea întregii activităţi infracţionale. Oare inspectorul şef al IPJ Braşov, chestorul Flucuş, în afară de semnarea mapelor, ce păzeşte?!”, se arată în mesajul publicat pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: