Skip to content
Brașov Știri locale

Braşov: Incendiu puternic la acoperişul unui hotel din Rupea

ISU Brasov

Un incendiu puternic a cuprins, miercuri seară, acoperişul unui hotel din localitatea braşoveană Rupea. Patru autospeciale de pompieri intervin pentru stingerea incendiului, acolo fiind trimise alte două autospeciale din judeţul Mureş şi câte una de la serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă din Rupea, Racoş şi Hoghiz. O persoană a suferit un atac de panică şi primeşte îngrijiri de la paramedicii SMURD.

Un incendiu puternic, cu degajare mare de fum, a izbucnit, miercuri, în partea superioară a unei unităţi turistice din localitatea Rupea, judeţul Braşov.

Pe lângă maşinile de stingere, au fost trimise la faţa locului şi două autospeciale de salvare la înălţime. Patru echipaje de pompieri acţionează pentru stingerea focului ale cărui cauze nu se cunosc, deocamdată.

„La faţa locului se mai deplasează 2 autospeciale cu apă şi spumă de la ISU Mureş şi 3 autospeciale de intervenţie aparţinând serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă ale localităţilor Rupea, Racoş, Hoghiz. Din informatiile pe care le deţinem până în acest moment o singură persoană a suferit un atac de panică şi este asistată medical la faţa locului de către paramedicii SMURD„, a transmis ISU Braşov, potrivit News.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *