Skip to content
Brașov Știri locale

Braşov: Mai multe zone din judeţ, afectate din cauza ploilor torenţiale din ultima perioadă

ISU Brasov

Mai multe alunecări de teren s-au produs în ultima perioadă în localitatea braşoveană Măgura. În satul Peştera o casă este în pericol de a fi afectată, iar un grajd a căzut la pământ după ce valul de pământ a plecat la vale.

Conform datelor furnizate sâmbătă de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, în localitatea Măgura au avut loc alunecări de teren care au provocat pagube materiale şi în urma cărora animale şi păsări au murit.

În zona Peştera, un val de pământ dislocat a pus la pământ un grajd şi o şură. În zonă se aflau un câine, o vacă şi 40 de găini, toate animalele şi păsările murind după ce construcţia s-a prăbuşit. De asemenea, o alunecare de teren s-a produs în apropierea uni locuinţe din satul Peştera, imobilul riscând că fie afectat dacă alunecarea avansează.

În comuna Moieciu, strada Valea Lungă este nepracticabilă din cauza aluviunilor aduse de viituri şi care au acoperit carosabilul. Reprezentanţii ISU Braşov au declarat pentru News.ro că zona poate fi traversată de către pietoni, dar că autovehiculele nu au acces pe acceastă stradă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *