Skip to content
Brașov Știri locale

Brașov: Mâncare expirată, bucătărie și camere pline de mizerie, într-un hotel de 4 stele din Predeal. ANPC a dat amenzi

anpc

Nici unele hotelurile scumpe, din stațiunile bine cotate, nu sunt ceea ce par. Inspectorii ANPC au confirmat acest lucru în Predeal, după ce au efectuat un control intempestiv la un hotel de patru stele. S-a constatat că oaspeților li se punea pe masă mâncare expirată.

Nu mai puțin de 30 de kilograme de alimente expirate au fost descoperite de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor. Puiul grill de exemplu, era expirat de două zile. Acesta încă se afla ambalat.

De asemenea, în cadrul controalelor efectuate miercuri, 26 ianuarie, în bucătăria hotelului, au fost constate nereguli și cu privire la depozitarea alimentelor. Frigiderele erau ruginite, bucătăria era plină de mizerie în fiecare colț, angajații nu opreau probe alimentare din preparatele gătite, iar ouăle și ustensilele specifice nu erau dezinfectate, informează Brașov.net

ANPC a intervenit la hotelul din Predeal după ce mai mulți turiști cazați s-au simțit rău, după ce ar fi luat masa în resort.

Probleme grave au fost constatate și în camerele unde erau cazați turiștii: mizerie pe podea, saltele pătate și lenjerie murdară.

În urma dezastrului constatat de ANPC, inspectorii au suspendat activitatea restaurantului, până la remedierea problemelor și au aplicat o amendă de 30.000 de lei (n.r. – aproape 6.000 de euro).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *