Braşov: Primarul Coliban a pierdut definitiv procesul cu viceprimarul Rusu în privinţa sigilării biroului

allen coliban
Sursă foto: Facebook / Allen Coliban

Primarul USR al Braşovului, Allen Coliban, a pierdut procesul pe care i l-a intentat viceprimarul PNL Sebastian Rusu în urma sigilării biroului acestuia din urmă, o instanţă a Curţii de Apel Braşov stabilind, printr-o sentinţă definitivă, că demersul a fost ilegal.

„Respinge ca nefondat recursul formulat de recurenţii – pârâţi Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Braşov şi Coliban Allen, în calitate de primar al municipiului Braşov, împotriva sentinţei civile (…) pronunţată de Tribunalul Braşov – Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal, precum şi a încheierii de şedinţă din data de 21.12.2023, hotărâri judecătoreşti pe care le menţine”, se arată în soluţia postată pe portalul instanţelor.

În luna noiembrie, viceprimarul Sebastian Rusu a reclamat faptul că i-a fost sigilată uşa biroului din Primărie, fiind schimbată şi yala, fără să existe o dispoziţie legală în acest sens. La acel moment, viceprimarul a sunat la 112 şi, ulterior, s-a adresat instanţei pentru anularea deciziei.

Tribunalul Braşov a decis, în 21 decembrie, că primarul trebuie să înlăture sigiliul de pe uşa biroului viceprimarului, hotărâre contestată de acesta la Curtea de Apel Braşov.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: