Skip to content
Coronavirus

Braşov: Şase persoane de la un cămin de bătrâni, rezidenţi şi infirmiere, confirmate cu COVID-19. Un alt rezident cu coronavirus a decedat

facebook
" "

Trei îngrijitoare şi trei rezidenţi de la Căminul de bătrâni ”Dumbrava minunată” din Braşov sunt internaţi în spital, fiind confirmaţi cu coronavirus, un alt rezident, o femeie de 91 de ani confirmată pozitiv la COVID-19, decedând în urmă cu două zile, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Braşov, Anca Bîtiu.

Conform acesteia, bătrâna decedată şi ceilalţi pacienţi cu COVID-19 sunt contacţi ai uneia dintre infirmiere, care, la rândul ei, a luat contact cu o persoană confirmată cu coronavirus. După ce a fost anunţată de DSP că persoana respectivă este confirmată cu COVID-19, infirmiera s-a autoizolat la domiciliu, a precizat sursa citată, iar în instituţia de ocrotire s-au luat măsurile impuse de protocoalele în vigoare.

" "

Căminul de bătrâni „Dumbrava minunată” este administrat de fundaţia omonimă, care desfăşoară proiecte sociale pentru persoanele defavorizate, scrie Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *