Skip to content
Brașov Știri locale

Braşov: Spectacol de muzică electronică în Piaţa Sfatului şi peste 7.000 de artificii, pregătite de Primărie pentru Revelion

Inquam Photos / Bogdan Danescu

Un spectacol de muzică electronică în Piaţa Sfatului şi peste 7000 de artificii au fost pregătite, pentru braşoveni şi turişti, de Primăria municipiului Braşov, pentru seara de Revelion.

Spectacolul va începe la ora 20,00, cu două show-uri de câte o oră fiecare, pregătite de doi DJ-i din Braşov – Sorin Deaconu şi DJ Lexu, iar la ora 22.00 vor intra pe scenă Bad and Boujee, care vor rămâne alături de public inclusiv la trecerea dintre ani.

Artificiile, în total 7.104, vor fi lansate din patru locuri din oraş, fiecare cu câte cinci puncte de tragere, cu o durată de 8 minute.

Costul spectacolului de artificii este de peste 120.000 de lei, licitaţia organizată de primărie pentru desemnarea firmei care să realizeze tragerile fiind câştigată de SC AFV Media Serv SRL, a menţionat sursa citată.

„Sperăm ca, în contextul relaxării măsurilor privind pandemia de coronavirus, braşovenii să dea dovadă de responsabilitate şi să respecte toate măsurile de siguranţă”, a transmis viceprimarul Flavia Boghiu, conform unei informări transmisă de Primăria Braşov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *