Skip to content
Brașov Știri locale

Braşov: Trafic rutier închis sâmbătă şi duminică între Râşnov şi Poiana Braşov

news.ro

Sâmbătă şi duminică traficul rutier între Râşnov şi Poiana Braşov este închis, pentru desfăşurarea Campionatului Naţional de viteză în coastă.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier va fi închis astăzi, în intervalul orar 08:45 – 20:30, și duminică (08:45 – 18:30) pe DN 1E pe tronsonul kilometric 17 – 20 (orașul Râșnov – stațiunea Poiana Brașov) pentru desfășurarea Campionatului Național de viteză în coastă – Trofeul Râșnov”, potrivit unui anunț al Poliţiei Române.

Această competiție, derulată sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, reprezintă unul dintre cele mai vechi concursuri sportive automobilistice atestate în România, scrie News.ro.

Astfel, la start, se vor alinia maşini din mai multe clase, una dintre cele mai spectaculoase fiind cea la care participă monoposturi, dar nu vor lipsi nici maşinile modificate sau cele apropiate din punct de vedere tehnic de echiparea din fabrică. Etapa de la Râşnov este a doua a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă.

1 comentariu la “Braşov: Trafic rutier închis sâmbătă şi duminică între Râşnov şi Poiana Braşov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *