Skip to content
Brașov Știri locale

Braşov: Trei case au fost cuprinse de flăcări

news.ro

Două case au fost mistuite de foc aproape în totalitate şi acoperişul unui al treilea imobil a ars într-un incendiu care a izbucnit, vineri noaptea, în cartierul Schei din municipiul Braşov.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, la incendiu au fost mobilizate 6 autospeciale cu apă şi spumă, una de salvare la înălţime şi un echipaj SMURD.

Potrivit pompierilor, accesul în zonă – una cu străzi înguste, în mare parte în pantă – s-a făcut cu dificultate.

Când au ajuns echipajele la faţa locului, trei case erau cuprinse de flăcări şi exista pericolul de extindere şi la alte proprietăţi situate în imediata apropiere. S-a intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului, iar accesul în zonă s-a făcut cu dificultate. După o luptă cu flăcările de aproximativ cinci ore, incendiul a fost lichidat. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. (…) S-a reuşit localizarea incendiului înainte ca acesta să se extindă şi la alte case din apropiere„, a precizat ISU Braşov, informează agerpres.ro.

Două case au ars în proporţie de 90% şi acoperişul celei de-a treia.

Totodată, două persoane, proprietari ai unor case la care exista pericol de extindere a incendiului, au suferit atac de panică şi au fost asistate medical la faţa locului de către personalul SMURD, a menţionat sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *