Skip to content
Coronavirus

Braşov: Un poliţist din cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă, confirmat cu Covid-19

evz.ro

Un poliţist din cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov a fost confirmat cu Covid-19, iar din acest motiv 12 poliţişti din cadrul acestei structuri vor intra în izolare la domiciliu pentru 14 zile.

Potrivit IPJ Braşov, un poliţist din cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă este confirmat pozitiv cu Covid-19, iar ancheta epidemiologică este în curs de desfăşurare, până în acest moment stabilindu-se că 12 poliţişti din cadrul acestei structuri să intre în izolare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile.

“Activitatea Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Braşov se desfăşoară cu poliţişti delegaţi de la alte formaţiuni, pentru asigurarea pazei şi supravegherii, împreună cu poliţişti din cadrul CRAP Braşov. În acest moment, nu sunt semnalate simptome la poliţiştii aflaţi în izolare la domiciliu şi nici la persoanele private de libertate şi custodiate, care sunt monitorizate permanent, din punct de vedere  medical”, au precizat reprezentanţii IPJ Braşov.

Sursa citată a menţionat că primirea persoanelor privative de libertate de pe raza de competenţă, care ar presupune custodierea în CRAP Braşov, se va realiza de către centrele de reţinere şi arestare preventivă din judeţele limitrofe, în funcţie de dinamica dispunerii acestora de către organele judiciare.

Totodată, sunt luate măsuri constante de dezinfectare a spaţiilor din cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov.

De asemenea, au fost luat măsuri de protecţie epidemiologică, atât faţă de personalul implicat în activităţi, cât şi faţă de persoanele private de libertate, scrie News.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *