Skip to content
Siguranța cetățeanului

Brățări de triaj epidemiologic, vândute pentru acces la Untold. Polițiștii au deschis o anchetă

youtube.com

O femeie care vindea online brăţări de triaj epidemiologic, pentru persoane testate negativ la COVID-19, care ar fi fost furate dintr-un centru de testare din Cluj-Napoca, a fost prinsă de poliţişti. Ancheta a început în urma unei sesizări făcute de reprezentanţii festivalului Untold.

În cursul zilei de ieri, 10 septembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 1 Poliţie au demarat verificări, în urma unei sesizări primite din partea reprezentanţilor festivalului Untold, despre faptul că, pe o platformă de socializare online, a fost observat un anunţ prin care o persoană de sex feminin oferea spre vânzare brăţări de triaj epidemiologic, pentru persoane testate negativ cu virusul Covid-19″, a transmis Poliţia Judeţeană Cluj.

În urma investigaţiilor, a fost identificată femeia care ar fi pus spre vânzare brăţările nedestinate comercializării, constatându-se că acestea ar fi fost sustrase de la centrul de testare pentru COVID-19 situat pe strada Splaiul Independenţei din municipiul Cluj-Napoca.

În acest caz, cercetările continuă, pentru furt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *