Skip to content
Societate

Bratosin: Pe ciobanul ucis de urs îl chema Mihai Cadar. Mi-aș dori ca această postare să ajungă și la hipsterii ONG-isti, mari apărători ai urșilor, care emit conflicte false

Theo Bratosin, director Departament de Securitate la Safe Plan, a scris, luni, despre ciobanul ucis de urs, subliniind că își dorește ca postarea să ajungă la „hipsterii ONG-iști, mari apărători ai urșilor, care din fotoliul de gaming și din răcoarea aerului condiționat, emit conflicte false”.

Pe ciobanul ucis de urs îl chema Mihai Cadar, un băiat de 26 de ani, simplu și modest. Știu, pe nimeni nu intereseaza și în special pe niciun ONG sponsorizat de cine trebuie. De ursul Arthur aflase tot Mapamondul, de acest amărât nu va afla nimeni. Hai să-i cinstim memoria, aprindeți o lumânare pentru el și să-i facem cunoscut chipul blând de om muncitor pentru care 4000 ron (cât costă o vacă) înseamnă tot! Și mi-as dori ca această postare să ajungă și la hipsterii ONG-isti, mari apărători ai urșilor, care din fotoliul de gaming și din răcoarea aerului condiționat, emit conflicte false, iar victime cad acești amărâți, pălmașii chinuiți ai neamului românesc. Când ești sponsorizat din afară, echivalentul unei vaci sau oi nu înseamnă decât o ieșire la o seară de hipstereală și să vă cânte taraful Caliu, însă, pentru omul simplu, reprezintă tot, hrană și sursă de venit, băi papagalilor rujați și nerușinați!„, a scris Bratosin pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *