Brazii artificiali cu ghirlande care pot fi pornite de pe telefon sunt la modă în acest an

Craciun
Sursa foto: cpam.md

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar românii încep să facă primele calcule privind costul bradului de Crăciun. La mare căutare sunt cei artificiali. Comercianții susțin că prețurile sunt aceleași de anul trecut. Bugetul pentru un brad împodobit variază de la câteva sute, până la câteva mii de lei. Tehnologia a pătruns și în domeniul ghirlandelor luminoase pentru pomul de Crăciun. Ghirlandele smart, cele mai simple, se pot porni din aplicația de telefon.

Ghirlandele smart, cele mai simple, se pot porni din aplicația de telefon, se poate seta culoarea, să lumineze alb sau colorat și prin rotirea butonului de funcții reușim să controlăm și imaginea de lumină.

Tehnologia a pătruns și în domeniul ghirlandelor luminoase pentru pomul de Crăciun. Prețul acestora pornește de 20 de lei, pentru brazi de până la 60 de cm, iar cele mai sofisticate pot ajunge la 240 de lei.

Peter Egli, administrator firmă: „Se asortează cu brazii, în funcție de înălțimea lor, iar pentru a avea o imagine de ansamblu obișnuim ca numărul de leduri să fie același cu înălțimea bradului exprimată în centimetri. La un brad de 2 m, 200 cm, 200-240 de leduri sunt decenți, dacă se dorește o lumină mai intensă atunci trebuie plusat.”

Brazii naturali nu au apărut încă în piețe, însă cei care doresc să fure startul se pot bucura de un brad artificial în case încă de la începutul lunii decembrie. Un pom de Crăciun artificial de doi metri, cu crengi și ace din folie, costă 700 de lei, dar poate sări de 3.000 de lei în cazul modelelor care imită perfect bradul natural.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL