Skip to content
Sport

Brexit creează probleme pentru Game of Thrones. Cum ar putea fi afectat serialul

Soarta Regatului Britanic si a Europei sunt pe muchie de cutit, inaintea referendumului istoric de joi. Taberele pro si contra Brexit sunt umar la umar, iar expertii considera cruciala prezenta la vot. Iar implicatiile scrutinului nu sunt numai politice si economice.

Ar putea fi afectat pana si celebrul serial Game of Thrones. Asta pentru ca un vot majoritar pentru Brexit inseamna ca si Irlanda de Nord, locul in care e produs Game of Thrones, paraseste UE, scrie The Independent, citat de ziare.com

Ar fi o problema mare pentru GoT. Pentru ca productia serialului costa enorm – uneori 10 milioane de euro pe episod – de multe ori se bazeaza pe fonduri europene care sa stimuleze cresterea economica in UE (Game of Thrones creeaza mii de locuri de munca).

Cu un buget mai mic, explica sursa citata, Game of Thrones nu ar mai fi asa spectaculos. Iar fanii serialului ar trebui sa-si ia „adio” de la scene care sa-i tina cu rasuflarea taiata, asa cum au fost cele din cel mai recent episod, „The Battle of the Bastards”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *