Skip to content
Politică

Brexit-ul, ocazie de promovare. Gorghiu: „PNL, singurul partid din România care priveşte doar spre Vest”

" "

Brexit, ocazie de promovare.

Co-președintele PNL Alina Gorghiu,  afirmă într-o postare pe pagina personală de Facebook că, în lumina Brexit-ului, România trebuie să rămână ataşată valorilor occidentale şi că PNL este „singurul partid care priveşte spre vest”.

" "

Totodată, președinta PNL precizează că britanicii nu ar fi votat la referendum în cunoştinţă de cauză, unii dintre ei realizând abia acum care sunt consecinţele ieşirii din UE şi regretând decizia, iar românii nu-şi permit un astfel de lux.

„România trebuie să-și consolideze parteneriatul cu SUA, NATO și UE, în noile realități europene. Alegerile de la sfârșitul anului sunt esențiale. Îi îndemn pe români să aleagă doar partidele cu o orientare fermă euroatlantică. Cei care vor să frâneze lupta împotriva corupției și nihiliștii politici nu fac altceva decât jocul curentelor antioccidentale, chiar și involuntar. PNL, cu bune și cu rele, este singurul partid din România care privește doar spre Vest. Vom continua să ne îmbunătățim actul politic, pentru a fi mai aproape de aspirațiile celor care vor înainte, nu ca înainte.
În cazul Marii Britanii, o țară întreagă a fost ținută în beznă în faţa întrebării „ce câștig vs. ce pierd?” Este ceva extrem de rar în istorie şi niciodată nu s-a terminat bine. Unii îşi regretă azi votul, realizând că au căzut în capcana unor politicieni iresponsabili. Noi, în schimb, nu ne permitem luxul unui astfel de regret. De aceea în toamnă, poate în alți termeni, despre asta va fi vorba și în cazul nostru: realități paralele vs. luciditate”, a scris Gorghiu, pe Facebook.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *