Skip to content
Societate

Brigada Rutieră – cazul maşinilor căzute în şanţ: Valabilitatea acordului lucrărilor RADET era depăşită

Inquam Photos / George Călin

Valabilitatea acordului pentru realizarea lucrărilor de către RADET în Aleea Compozitorilor din Capitală, unde două maşini au căzut într-un şanţ, era depăşită, a precizat luni Brigada Rutieră, potrivit Agerpres.

În urma verificărilor, s-a constatat faptul că, în data de 20 noiembrie, RADET a primit acord de intervenţie din partea Brigăzii Rutiere, valabil 48 de ore, în vederea realizării lucrărilor din Aleea Compozitorilor. De asemenea, s-a stabilit faptul că la data producerii evenimentului rutier valabilitatea acordului era depăşită, urmând a fi dispuse măsurile legale„, spun oficiali ai Brigăzii Rutiere.

În prezent se efectuează cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt, respectiv dacă obstacolul a fost semnalizat corespunzător ori în caz contrar care sunt motivele nesemnalizării sau ale eventualelor deficienţe.

Directorul general al companiei Termoenergetica, Alexandru Burghiu, a declarat luni, pentru AGERPRES, că a fost depusă o plângere penală împotriva a doi bărbaţi care ar fi aruncat indicatoarele ce semnalizau groapa făcută pe un şantier al RADET şi în care au căzut două autoturisme.

Duminică seara, două autovehicule care circulau pe Aleea Compozitorilor din Capitală au căzut într-un şanţ săpat în carosabil, parte a unei lucrări de termoficare, unul dintre şoferi fiind rănit uşor, a informat Brigada Rutieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *