BRIT Awards: Artista Raye a fost recompensată cu şase premii, un record

Artista Raye
Sursa foto: Twitter

Cântăreaţa şi compozitoarea Raye a câştigat, sâmbătă, la gala BRIT de la Londra, şase premii, inclusiv la categoriile artistul şi albumul anului, un record.

„Nu vă puteţi imagina ce înseamnă asta pentru mine”, a spus ea, în lacrimi, în timp ce şi-a acceptat premiul pentru „Albumul anului”, cu bunica alături de ea.

Aproape necunoscută în urmă cu câteva luni, cântăreaţa în vârstă de 26 de ani a încheiat seara cu şase trofee: Cântecul anului pentru „Escapism”, cel mai bun artist nou, compozitorul anului, artistul şi albumul anului cu „My”. 21st Century Blues”. Ea a dominat şi categoria R&B.

„Artistei care am fost acum trei ani nu i-ar veni să creadă ce vede astăzi”, a spus cântăreaţa a cărei muzică se află la intersecţia dintre R&B şi jazz.

Niciodată până acum nimeni nu a câştigat atâtea premii la gala BRIT într-o singură seară. Blur în 1995, Adele în 2016 şi Harry Styles în 2023 au primit câte patru. Această autoare, compozitoare şi interpretă născută la Londra a colaborat mult timp cu artişti precum David Guetta sau a scris pentru Beyoncé, fără ca Polydor, casa ei de discuri de la acea vreme, potrivit acesteia, să o lase să-şi lanseze propriul album.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL