Skip to content
Politică

Brokerul Sima face un anunț zguduitor. De câte ori a scris la DNA

Brokerul Sima i-a acordat sâmbătă seara un interviu jurnalistului Dan Andronic, în care a făcut mai multe dezvăluiri.

Astfel, brokerul a explicat că a scris de două ori la DNA.

" "

„Am scris de două ori la DNA. Prima oară mi-au răspuns că trebuie să vin să depozitez la arhivă sau unde se depozitează. A doua oară l-au primit pe avocatul meu și au vorbit cu el. A explicat cu lux de amănunte ce fel de informații dețin. Au fost foarte interesați, aveau și câte un conspect de la fiecare spovedanie a mea. Am spus că nu cer nimic decât protecția dacă mă întorc în țară. Mi-au spus că nu pot să-mi ofere această protecție, dar că sunt interesați de arhivă”, a dezvăluit Cristian Sima, notează evz.ro.

Simaa recunoscut că a oferit arhiva DNA însă până acum nu a venit nimeni să o ia, punctând că oricum au nevoie de el pentru a explica ce este acolo. Totodată, el a precizat că, odată ce arhiva conturilor secrete din Elveția va ajunge la DNA, va fi nevoit să explice ce conține aceasta.

„Dacă vine unul oficial de la DNA și vrea arhiva, eu le-o dau. Spun: poftim! E arhiva ta. După care oricum are nevoie de mine ca să explic ce este acolo. Că, altfel, tone de hard-discuri cu înregistrări, cu documente fotografiate și fotocopiate nu se pot citi de cineva care nu știe despre este vorba. Vă dați seama că eu mă descurc cel mai bine”, a precizat Sima.

" "

1 comentariu la “Brokerul Sima face un anunț zguduitor. De câte ori a scris la DNA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *