Skip to content
Politică

Bruneta lui Băsescu, dezvăluiri despre corupția și mafia din PMP. Acuzații incredibile

" "

Fosta jurnalistă Carmen Dincă nu mai este candidatul PMP la sectorul 6.

Într-o emisiune de la postul România TV, presedintele organizatiei sector 6 a partidului Miscarea Populară i-a cerut suma de  15 000 de euro pentru demararea campaniei electorale.

" "

„In 2 randuri mi-a spus ca am nevoie de această suma pentru a demara campania electorala. La această oră mai sunt membru PMP, maine o sa-mi prezint demisia.”, a declarat Carmen Dincă.

În platou a venit și Radu Cristescu care se afla intr-o altă emisiune: „Este un comunicat al PMP al domnului Enache care o da in judecata pe doamna Dinca si o s-o intreb pe doamna Dinca. Ma iertati ca am intervent  dar nu pot sa asist la niste acuzatii lipsit e de bun simt, sa acuzati ca vi s-au cerut bani. Nu ati fost sustinuta de organizatia sectorului 6. Mintiti stimate doamna”, a acuzat Radu Cristescu.

În replică Dincă a spus: „I-am adus presedintelui Traian Basescu aceste lucruri intr-o informare. Stiti care este motivul pentru care mi s-a retras sprijinul politic? Nu sunt acuzata de absolut nimic, am fost retrasa pentru ca i-am scris presedintelui o informare. Nu ma faceti pe mine mincinoasa. Eu am fost nominalizata. Facand publice aceste lucruri imi aduc un mare deserviciu. EU am crescut in Traian Băsescu si cred ca el nu stie.”

Radu Cristescu a tinut să puncteze că PMP nu si-a ales încă definitiv candidatii pentru primăriile de sector si pentru Primăria București.

 

" "

1 comentariu la “Bruneta lui Băsescu, dezvăluiri despre corupția și mafia din PMP. Acuzații incredibile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *