Skip to content
Politică

Bubuie nervii în PSD: Teodorovici, dat afară din ședința social-democraților

news.ro

Scandal monstru în Comitetul Executiv al PSD, ședință care are loc la momentul publicării acestei știri. Surse politice au dezvăluit că Eugen Teodorovici a avut un schimb acid de replici cu cei prezenți în sală și a fost scos din ședință, acesta neavând calitatea de membru al Comitetului Executiv.

„Teodorovici va fi lăsat să participe la ședință doar în momentul în care se va ajunge la punctele privitoare la organizarea Congresului PSD, de la finalul acestei săptămâni”, au declarat surse politice.

Referitor la Congres, înaintea începerii şedinţei CEx al PSD de miercuri, Gabriela Firea afirmat că Congresul va fi ţinut în mare parte online, din cauza că social-democraţii vor respecta normele sanitare de protecţie în contextul pandemiei de coronavirus.

„Nu s-ar fi putut organiza un Congres într-o sală foarte mare, cu foarte multe persoane venite din teritoriu. Mi se pare normal să ne adaptăm şi noi la aceste condiţii şi să fie un Congres aşa cum se desfăşoară toate întâlnirile cu mai multe persoane în această perioadă şi la companiile multinaţionale şi în instituţiile publice ale statului şi în domeniul cultural, adică online, video, toate metodele moderne”, a spus Firea.

Marcel Ciolacu a declarat duminică la Antena 3 că votul la Congres va fi unul secret, cu buletine de vot, cabine şi urne, iar voturile vor fi centralizate ulterior.

Pe moţiunea cu care va candida liderul interimar al social-democraţilor Marcel Ciolacu la Congresul PSD pentru poziţia de preşedinte al partidului se regăsesc Gabriela Firea şi Sorin Grindeanu pentru funcţiile de prim-vicepreşedinţi şi, ca secretar general, Paul Stănescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *