Bucovina, inclusă într-un circuit turistic internațional de lux. Prețul unui bilet ajunge la aproape 130.000 de dolari

Bucovina a fost inclusă din nou ca destinație într-un circuit internațional de lux organizat de TCS World Travel, companie considerată liderul mondial în rândul operatorilor de turism de lux și de circuite organizate cu avioane private.

TCS World Travel a anunțat programul de circuite pentru următorii ani, Bucovina, alături de București, fiind pe lista destinațiilor care vor fi vizitate într-un circuit intitulat „Regate şi culturi”, programat în perioada 13 iunie – 2 iulie 2024. Înainte de pandemie, Bucovina a mai fost inclusă de trei ori în același circuit.

O persoană care va cumpăra un bilet pentru circuitul „Regate și culturi” va trebui să plătească nu mai puțin de 129.950 de dolari, prețul acestei expediții all-inclusive acoperind absolut tot, de la călătorii cu avionul privat, hoteluri, transport terestru și mese, până la toate activitățile zilnice, ghiduri de top, băuturi, dar și bacșișurile, scrie monitorulsv.ro.

Destinațiile pe care le cuprinde călătoria

Excursia durează 20 de zile și include destinații din mai multe țări, respectiv Londra (Anglia), golful Kotor (Muntenegru), Cracovia (Polonia), București și Suceava (România), Bukhara (Uzbekistan), Tbilisi (Georgia), Ashgabat și Merv (Turkmenistan), Efes și Costa de Turcoaz (Turcia). Transportul turiştilor se realizează cu un avion de lux al companiei TCS World Travel, o aeronavă Airbus A321neo-LR,cu doar 52 de locuri, iar în fiecare ţară din circuit sunt incluse vizite la cele mai importante obiective turistice.

Cei de la TCS World Travel îi îndeamnă pe turiști să aleagă România ca destinație pentru a explora istoria și atracțiile moderne ale țării.

„O stea strălucitoare în Europa de Est, castelele pitorești ale României, mănăstirile pictate de renume mondial și capitala plină de cafenele sunt pline de farmec”, este prezentarea făcută de compania de turism.

Cei care vor lua parte la acest circuit vor sta în România în perioada 18-20 iunie, iar în una dintre cele trei zile turiștii vor zbura cu avionul privat pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava, de unde vor pleca să viziteze mănăstirile monument UNESCO din Bucovina, din secolele XV și XVI, capodopere ale artei bizantine, și se vor bucura de produsele tradiționale din această zonă a țării.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: