Skip to content
București Știri locale

Bucureştenii au ales proiectele câştigătoare în cadrul procesului de bugetare participativă

Facebook Nicuşor Dan

Reabilitarea alveolelor verzi şi replantarea arborilor uscaţi de pe Bulevardul Regina Elisabeta şi sterilizarea pisicilor hoinare sunt proiectele care au obţinut cele mai multe voturi în cadrul procesului de bugetare participativă iniţiat de Primăria Capitalei, urmând să beneficieze de o finanţare de câte 500.000 de lei fiecare.

Bucureştenii au ales proiectele câştigătoare în cadrul procesului de Bugetare Participativă. Din cele opt proiecte eligibile, două au obţinut cele mai multe voturi: ”Coroană verde pentru Regina Elisabeta”; ”3600 de sterilizări pentru pisicile hoinare ale Bucureştiului şi pentru comunitate”, anunţă primarul Nicuşor Dan, potrivit news.ro.

Fiecare dintre cele 2 proiecte a primit suma maximă alocată de Primăria Capitalei pentru finanţare, respectiv 500.000 de lei pe proiect.

Proiectul ”Coroană verde pentru Regina Elisabeta” presupune reabilitarea alveolelor verzi şi replantarea arborilor uscaţi de pe Bulevardul Regina Elisabeta. Acesta va fi implementat de Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti.

Proiectul ”3600 de sterilizări pentru pisicile hoinare ale Bucureştiului şi pentru comunitate” presupune, pe lângă acţiuni de informare şi sterilizare propriu-zisă, şi instruirea voluntarilor în acţiuni de capturare a pisicilor. Acesta va fi implementat de Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *