Skip to content
Societate

Bucureştenii vor primi vouchere pentru a merge la restaurant

Inquam Photos/Octav Ganea

Fiecare bucureştean de peste 14 ani va beneficia de un tichet în valoare de 50 RON pe care îl va putea folosi în orice restaurant sau cafenea de pe raza Capitalei, potrivit unui proiect de hotărâre CGMB iniţiat de liderul consilierilor generali ALDE, Tudor Tim Ionescu.

Liderul consilierilor generali ALDE Tudor Tim Ionescu a iniţiat şi depus un proiect de hotărâre de Consiliu General prin care fiecare bucureştean de peste 14 ani va beneficia de un tichet în valoare de 50 RON pe care îl va putea folosi în orice restaurant sau cafenea de pe raza Municipiului Bucureşti.

" "
" "

Nu putem asista impasibili cum sectorul HoReCa suferă fără să fie sprijinit de nimeni în această perioadă atât de grea. De 4 luni de zile, acest sector în care activează sute de mii de oameni este afectat, iar antreprenorii nu primesc niciun sprijin din partea autorităţilor, ci doar scuze şi restricţii. Consider că este responsabilitatea noastră, ca aleşi ai cetăţenilor, dar şi ca liberali, să venim cu măsuri de susţinere a sectorului HoReCa şi pentru asta am depus un proiect de hotărâre prin care toţi cetăţenii bucuresteni de peste 14 ani vor beneficia de un tichet de 50 de lei pe care să-l poată folosi în orice cafenea sau restaurant de pe raza Municipiului Bucureşti”, a declarat liderul consilierilor generali ALDE ai Municipiului Bucureşti, potrivit Mediafax.

El a mai spus că prin acest proiect sunt susţinuţi antreprenorii, angajaţii acestora care vor avea mai multă şi va fi oferit cetăţenilor posibilitatea de a „petrece un moment relaxant în aer liber într-o locaţie unde să poată realiza această consumaţie şi indirect”. „Acei bani se vor reîntoarce prin taxe, atât la nivelul bugetului local cât şi central”, a mai spus Tudor-Tim Ionescu. Adevărul informează că proiectul de hotărâre este susţinut, prin semnătură, de toţi consilierii generali ai ALDE.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *