Skip to content
București Știri locale

Bucureşti: 5.000 de poliţişti, jandarmi, pompieri și poliţişti locali asigură măsurile de protecţie la alegerile parlamentare

Inquam Photos/Octav Ganea

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti anunţă că aproximativ 5.000 de poliţişti, împreună cu jandarmi, pompieri, poliţişti locali şi reprezentanţi ai altor structuri MAI asigură măsurile de protecţie şi siguranţă publică la alegerile parlamentare. Potrivit sursei citate, a fost efectuat transportul buletinelor de vot către secţiile organizate la nivelul Capitalei.

Pentru a ne asigura că nu există incidente pe parcursul acestei activităţi, toţi conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest şi de asemenea au fost verificate documentele, atât ale celor ce se află la volan, cât şi ale autoturismelor de transport.

După ce buletinele au ajuns în siguranţă la secţiile organizate, sunt preluate posturile dedicate, şi aici vorbim despre măsurile de protecţie ale obiectivelor atribuite, adică spaţiile unde sunt organizate secţiile de votare”, mai transmite DGPMB, într-un comunicat de presă.

Poliţia Capitalei face apel şi readuce în atenţie prevederile Legii 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19: purtarea măştii de protecţie în mod corect şi păstrarea distanţării fizice.

2 comentarii la “Bucureşti: 5.000 de poliţişti, jandarmi, pompieri și poliţişti locali asigură măsurile de protecţie la alegerile parlamentare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *