Skip to content
București Știri locale

București: Activitatea de examinare pentru obţinerea permisului de conducere, suspendată temporar

facebook

Activitatea de examinare pentru obţinerea permisului de conducere va fi suspendată temporar, începând de joi, la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Bucureşti.

Având în vedere prevederile Ordinului ministrului sănătăţii nr. 313 din 26.02.2020 pentru instituirea măsurii de carantină a persoanelor în situaţia de urgenţă de sănătate publică internaţională determinată de infectarea cu COVID-19 şi stabilirea unor măsuri în vederea prevenirii şi limitării efectelor epidemiei, în aplicarea art. 4 alin. (6) şi alin. (7) din Ordinul ministrului afacerilor interne nr. 268/2010 privind procedura de examinare pentru obţinerea permisului de conducere, cu modificările şi completările ulterioare, coroborat cu prevederile art. 275 alin. (1) din O.U.G  nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, Prefectul Municipiului Bucureşti a emis ordinul potrivit căruia, începând cu data de 02.07.2020”, se suspendă temporar mai multe activităţi ale Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Bucureşti, a anunţat Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Astfel, se suspendă proba teoretică pentru obţinerea permisului de conducere, proba practică pentru obţinerea permisului de conducere, înregistrarea dosarelor candidaţilor pentru susţinerea probei teoretice în vederea obţinerii permisului de conducere şi programarea pentru susţinerea probei practice în vederea obţinerii permisului de conducere.

Reluarea acestor activităţi va fi comunicată publicului în termen util, arată sursa citată, informează news.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *