Skip to content
București Știri locale

București: Avarie a reţelei termice, în zona Maternităţii Giuleşti, furnizarea apei calde fiind sistată

news.ro

Termoenergetica Bucureşti anunţă, miercuri dimineaţă, că se intervenine pentru remedierea unei defecţiuni apărute în zona Maternităţii Giuleşti, iar furnizarea apei calde este sistată. Compania estimează că lucrările vor fi finalizate în cursul zilei.

”Echipele companiei au executat lucrări de reparaţii a unei avarii, pe Calea Giuleşti, în Sectorul 6, la reţeaua termică primară DN 600mm, în zona Maternităţii Giuleşti (Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Prof. Dr. Panait Sârbu”). A fost  înlocuit un cupon de ţeavă cu diametrul de 600mm”, anunţă, miercuri dimineaţă, Termoenergetica.

Compania precizează că lucrările vor fi  finalizate în cursul zilei de miercuri.

”Furnizarea apei calde pentru blocurile care au fost oprite din cauza reparaţiilor urmând a fi reluată în cursul serii. Vă reamintim că finalizarea lucrărilor depinde întotdeauna de situaţia de la faţa locului, care este în directă legătură cu starea de degradare a conductelor. De aceea, termenul anunţat iniţial este un termen estimat”, a  mai precizat compania.

Termoenergetica anunţă că reţeaua de termoficare din zonă a fost dată în exploatare în anul 1977, având peste 45 de ani de utilizare, informează news.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *