Skip to content
București Știri locale

București: Avarie la reţeaua Termoenergetica din Sectorul 6 al Capitalei / Cinci puncte termice care deservesc 78 de blocuri, o grădiniţă şi o şcoală, oprite joi pentru reparaţii

News.ro

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. anunţă, miercuri, că avaria din zona Pieţei Gorjului din Sectorul 6 a fost localizată (Bulevardul Iuliu Maniu nr. 71) şi se lucrează pentru izolarea ei, eliberarea domeniului public în vederea intervenţiei şi pentru punerea în siguranţă a celorlalte utilităţi care deservesc zona.

Potrivit companiei, începând de joi, 1 decembrie 2022, pentru realizarea lucrărilor de blindare a conductei, vor fi oprite până la ora 23.00, cinci puncte termice, care deservesc un număr de 78 de blocuri, Grădiniţa 195 şi Şcoala Gimnazială Ion Dumitru.

”Manevrele de blindare sunt acţiuni premergătoare lucrărilor de înlocuire a porţiunii de conductă afectată şi sunt necesare pentru ca în perioada lucrărilor de reparaţii, consumatorii să poată fi alimentaţi cu agent termic pentru apă caldă şi căldură. Având in vederi particularităţile conductei DN800, care este nu amplasată în galerie, se întâmpină greutăţi în remedierea avariilor din această zonă, fiind necesară decopertarea întregului tronson de conductă”, a transmis compania.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute în teren.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *