Skip to content
București Știri locale

București: Biserica de lemn din Parcul Titan a fost vandalizată. Pe pereții exteriori au fost desenate inscripții precum „Be gay”, „Do crime”

b1

Biserica de lemn din Parcul Titan din Capitală a fost vandalizată. Un preot paroh a sesizat Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 12. Poliția Capitalei a deschis și un dosar penal pentru distrugere în acest caz.

Pe pereții exteriori au fost desenate cu vopsea roz mai multe inscripții, cum ar fi: „Be gay”, „Do crime”, informează Hotnews.ro.

Iată ce a transmis Poliția Capitalei despre acest caz.

„În această dimineață, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 12 Poliție a fost sesizată de către un preot paroh cu privire la faptul că în această dimineață a găsit pereții, din lemn, ai bisericii desenați cu diverse inscripții. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, care au declanșat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. Cercetările vor fi continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3”, a transmis Poliția Capitalei.

Biserica „Pogorarea Sfântului Duh” din Parcul Titan a fost construită în stil maramureșean, în perioada 1994-1996.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *