Skip to content
Alegeri locale 2020 București

Bucureşti: Candidatul USR la Primăria Sectorului 2, Radu Mihaiu, prins cu minciuna

Facebook

Campania electorală din Sectorul 2 scoate în evidenţă o serie de neconcordanţe, dar şi acuzaţii între candidaţi, în dezbaterile pe proiecte. Cel mai nou episod s-a desfășurat în dezbaterea live dintre candidatul Partidului Social Democrat, Dan Cristian Popescu și candidatul USR, Radu Mihaiu.

Radu Mihaiu l-a acuzat pe candidatul PSD și actual viceprimar al Sectorului 2 că la unele școli din subordinea sa, nu ar fi „nici apă caldă, nici apă rece„, scrie DCNews. Replica a venit imediat de la Dan Cristian Popescu care, nu doar că a negat, dar l-a invitat pe contracandidatul său să meargă împreună să verifice.

Cum minciuna are picioare scurte, acuzația lui Radu Mihaiu nu a ajuns prea departe. Doar 30 de minute mai târziu, viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, actualul candidat al Partidului Social Democrat la Primăria Sectorului 2, a fost în inspecție la școala 66, cea menționată de contracandidatul său și, într-o postare live a arătat că există atât apă caldă și rece, cât și toate celelalte masuri de prevenție.

Suntem la școala 66 din sectorul 2 și, așa cum v-am spus, tot ceea ce a declarat candidatul USR sunt niște minciuni. Avem toate mijloacele de prevenție și avem și apă calda si rece. Nu se simte caldura prin video, dar minciuna se vede de la o poștă. Îi cer lui Radu Mihaiu să își ceara scuze tuturor părinților pe care i-a îngrijorat prin această minciună. (…) În sectorul 2 educația este pe primul loc, pentru că acasă, oamenii contează” a fost raspunsul, filmat live, al lui Dan Cristian Popescu, pentru candidatul USR.

Într-o postare pe Facebook, actualul viceprimar al Sectorului 2 l-a acuzat pe contracandidatul său de delir demagogic: „Candidatul USR la Primăria sectorului 2, rămas fără argumente în cadrul unei dezbateri electorale la care a participat astăzi alături de mine, a mințit în direct, anunțând că în sectorul 2 sunt unități de învățământ fără apă caldă sau rece.

Un asemenea delir demagogic nu poate rămâne fără răspuns, mai ales că suntem cu doar 3 zile înaintea începutului de an școlar, iar părinții sunt speriați și confuzi din cauza haosului creat de cei din guvern.

Aveți mai jos adrese de la toate unitățile de învățământ menționate de candidatul USR, prin care se demontează manipularea pusă la cale de acest individ. Toate unitățile de învățământ de #Aca2ă au apă caldă și rece și toate măsurile de prevenție și protecție implementate. Mai mult, suntem în curs de implementare inclusiv a măsurile pe care PNL, partidul care îl susține pe candidatul USR, le-a asumat public, dar nu a fost în stare să le gestioneze.

Să induci panica în rândul copiilor și părinților, în plina pandemie, în speranța obținerii unor voturi, arată nu doar disperare, dar și un caracter josnic. Pentru acest candidat, nu oamenii contează, ci intersele străine pe care le va susține dacă ajunge primar. Din fericire pentru noi toți, acest lucru nu se va întâmpla.

Aștept scuzele, domnule candidat, așa cum ați promis că veți face dacă dezinformați cetățenii”, atrage atenţia viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu.

Minciunile candidatului USR, demonstrate live! #ACA2Ă Oamenii contează! Comandat de P.S.D.- Organizația SECTOR 2; C.I.F. 40824281 Realizat de către Handyman S.R.L. CIF – 37807876 Codul de identificare al Mandatarului Financiar Coordonator: 21200019

Publicată de Dan Cristian Popescu pe Vineri, 11 septembrie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *