Skip to content
Societate

Bucuresti: Caz șocant. Un tânăr de 28 de ani s-a aruncat de la etajul 10. El era suspectat că ar fi agresat doi soți

ziuanews.ro

Un bărbat de 28 de ani, suspectat că ar fi agresat doi soţi care îl găzduiseră temporar, s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Bucureşti şi a murit. Persoanele vătămate, soţ şi soţie, au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Potrivit Poliţiei Capitalei, la data de 20.11.2021, după miezul nopţii, Secţia 13 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că el şi soţia sa au fost agresaţi, în locuinţă, de un cunoscut, pe care îl gazduiseră temporar, pentru a-l ajuta să-şi găsească o locuinţă cu chirie, informează news.ro.

La faţa locului, s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei, constatând că persoanele care au sesizat situaţia părăsiseră apartamentul, în interior rămânând bărbatul reclamat ca agresor. Uşa de acces în locuinţă era încuiată, iar din interiorul casei ieşea fum.

S-a delimitat zona, pentru a facilita intervenţia pompierilor, în timp ce  bărbatul rămas în locuinţă  arunca  cu diverse obiecte, producând avarii la autoturismele parcate în faţa imobilului. A fost solicitată prezenţa luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, a negociatorilor, dar şi a echipajelor de descarcerare. Persoanele vătămate, soţ şi soţie, au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

În pofida eforturilor depuse pentru a determina persoana să se liniştească şi să coopereze, bărbatul în cauză s-a precipitat de la etajul 10.  A fost preluat de echipajele de prim ajutor şi transportat la spital, dar, ulterior, a fost pronunţat decesul.

Cercetările au fost preluate de Biroul Morţi Suspecte şi Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul bărbatului de 28 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *