București: Circulaţia tramvaielor pe linia 41 blocată. Care este cauza

frfro-traamva-41
frfro-traamva-41

Circulaţia tramvaielor liniei 41 este blocată vineri dimineaţa pe strada Turda, la Pasaj Grant, din cauza lipsei de tensiune în reţeaua de alimentare, a anunţat Societatea de Transport Bucureşti (STB), pe Twitter.

Compania de transport public a postat anunţul în jurul orei 7:00.”Linia 41 este blocată în continuare. Pentru preluarea fluxului de călători s-a înfiinţat linia naveta 641, între Piaţa Presei şi Ghencea”, a transmis STB într-o nouă postare pe Twitter.

Au fost probleme și pe liniile 102, 232, 241, blocate temporar din cauza copacilor doborâți de vânt. Se iau măsuri de deviere pe liniile cu probleme, potrivit STB.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, vineri dimineaţa, mai multe atenţionări nowcasting Cod galben de furtună valabile în localităţi din cinci judeţe şi în municipiul Bucureşti.

 

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: