UPDATE Continuă cercetările în cazul fetiței electrocutate în parcul din Sectorul 6

UPDATE 15:20

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili vinovaţii în cazul fetiţei de 11 ani care s-a electrocutat după ce a atins un stâlp de iluminat dintr-un părculeţ din Sectorul 6 al Capitalei.

„În cauză poliţiştii Secţiei 20 efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6”, a informat, marţi, Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

Luni seara, poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un spaţiu amenajat pentru recreere din Sectorul 6, o fetiţă în vârstă de aproximativ 11 ani s-ar fi electrocutat, în urma atingerii unui stâlp de iluminat.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti şi un echipaj de prim-ajutor. După ce i-au fost acordate îngrijiri medicale, copila a fost transportată la spital.

Poliţiştii au luat măsuri de siguranţă, parcul a fost evacuat şi a fost solicitată o echipă de specialitate în vederea verificării reţelei de energie electrică.

 

Știre inițială

O fetiţă s-a electrocutat după ce, în timp ce se juca într-un parc pentru copii din Sectorul 6 al Capitalei, a atins un stâlp de iluminat public, ea fiind transportată la spital. Poliţiştii fac cercetări în acest caz, iar reprezentanţii Enel au fost chemaţi să verifice toţi stâlpii din acel parc.

Incidentul a avut loc la un parc pentru copii de pe strada Tabla Buţii din Sectorul 6, unde o fetiţă care se juca s-a electrocutat, după ce a atins un stâlp de iluminat public.

Mama fetiţei a declarat, la Antena 3, că aceasta s-a urcat pe gardul care împrejmuia parcul şi a pus mâna pe acel stâlp.

„Dar el a curentat şi mai jos, la nivelul meu, adică la vreo 50 de centimetri, că m-am atins şi eu de el puţin şi m-a ciupit”, a povestit femeia.

Fetiţa a fost preluată de o ambulanţă şi a fost transportată la Spitalul ”Grigore Alexandrescu”.

„Mulţumim lui Dumnezeu că fetiţa este bine acum, este în afara oricărui pericol, o singură analiză este modificată că a trecut curentul prin ea”, a adăugat mama copilei.

Poliţiştii ajunşi acolo au evacuat parcul şi fac cercetări în acest caz, pentru vătămare corporală din culpă.

De asemenea, au fost chemaţi reprezentanţii Enel, pentru verificarea tuturor stâlpilor de iluminat din parc, scrie news.ro.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: