Skip to content
București Știri locale

București: Cum a fost împodobit un bloc din Drumul Taberei înainte de Crăciun

Un bloc din cartierul bucureștean Drumul Taberei a atras atenția locuitorilor din zonă, după ce a fost ornat într-un mod deosebit. Proprietarii apartamentelor imobilului au conturat marginile clădirii cu ghirlanda luminoasă.

Tot cu luminițe au realizat și conturul unui brad, chiar pe partea frontală a clădirii.

O fotografie realizată aseară s-a viralizat deja pe rețelele de socializare.

Un bloc din cartierul Drumul Taberei, impodobit in prag de Craciun. Daca va intrebati cum a fost posibil, trebuie sa stiti ca acel bloc este in plin proces de reabilitare, astfel ca oamenii au montat instalatia luminoasa direct pe schelele metalice.

Nu stiu cine va suporta costurile, care cred ca nu sunt chiar de neglijat, insa mi se pare o idee foarte inventiva si de bun gust. #christmasiscoming” a scris pe Facebook un utilizator al retelei.

La jumătatea lunii noiembrie, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a transmis, printr-un mesaj publicat pe Facebook, că nu va împodobi cartierele din sector cu luminițe tematice de Crăciun pentru că este „mai zgârcit cu banul public” și „de banii aceștia, 500.000 de euro” susține că ar prefera să asfalteze o stradă sau să construiască o creșă sau gradiniță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *