Skip to content
București Știri locale

Bucureşti: Focar de coronavirus la Primăria Sectorului 5

Facebook

Doi angajați ai Primăriei Sectorului 5, de la Serviciul Tehnic, respectiv de la Direcția Financiar-Contabilă au fost confirmați pozitiv la testul SARS-CoV-2 astăzi, 5 noiembrie 2020.

După cum anunţă Primîria într-un comunicat, „colegii celor doi funcționari au fost testați, iar primăria va suporta costurile. Până la aflarea rezultatelor, angajații vor rămâne la domiciliu. Totodată, se va realiza și o anchetă epidemiologică, pentru a se stabili care sunt persoanele cu care cei doi funcționari au intrat în contact.

„Pentru siguranța personalului și a cetățenilor din Sectorul 5, programul de lucru de astăzi a fost scurtat, pentru ca toate spațiile din clădirea Primăriei să fie dezinfectate de o firmă specializată. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente apărute din cauza modificării programului de lucru. Conducerea primăriei le solicită angajaților să respecte cu strictețe măsurile impuse de autorități pentru a limita răspândirea COVID-19.

Reamintim că în cursul zilei de ieri, 04.11.2020, un alt angajat al Primăriei a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Colegii funcționarului au fost testați, iar potrivit rezultatelor, aceștia nu au fost infectați cu COVID-19″, precizează sursa citată.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *