Skip to content
București Știri locale

București: Incendiu la un imobil din Sectorul 5 – 25 de persoane au fost evacuate

news.ro

Un puternic incendiu a afectat marţi dimineaţă un imobil de 3 etaje din Sectorul 5 al Capitalei, 25 de persoane fiind evacuate.

”În aceasta dimineaţa, ISUBIF a intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la acoperişul unui imobil P+3+P. La faţa locului, echipajele de intervenţie au constatat ca incendiul se manifesta, cu flacără violentă şi degajări mari de fum, pe o suprafaţă de aproximativ 300-400 mp. Concomitent cu acţiunile de intervenţie pentru stingerea incendiului s-a procedat la constituirea de echipe de căutare-salvare, care au evacuat 25 de persoane din imobilul afectat de incendiu”, anunţă ISU.

În urma evenimentului trei persoane au necesitat îngrijiri medicale – două cu  atacuri de panică si o persoană expusă la fum – care însă au refuzat transportul la spital.

Imobilul este situat pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei.

Pentru gestionarea situaţiei de urgenţă, la intervenţie au acţionat opt autospeciale de stingere cu apă şi spumă, Detaşamentul Special de Salvatori, două echipaje de prim-ajutor SMURD, o autospecială pentru descarcerare şi o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, informează news.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *