Skip to content
București Știri locale

Bucureşti: Incident grav cu un tramvai al STB. O femeie a fost târâtă pe linie

Facebook

O femeie a fost târâtă câţiva metri de un tramvai al STB în timp ce încerca să urce în vagon căruciorul în care se afla copilul său. Mama a fost transportată la spital cu răni uşoare. Vatmanul este cercetat acum de poliţie, dar şi de către superiorii lui, fiindu-i interzis să mai iasă pe traseu, notează adevarul.ro.

Te omor! Te omor!” Sunt imaginile surprinse seara trecută, într-o staţie de tramvai din Sectorul 5. Cu doar câteva minute înainte, un bărbat şi o femeie au încercat să urce în tramvai căruciorul în care se afla copilul lor.

Bărbatul a urcat primul pentru a trage căruciorul, iar femeia a rămas pe peron pentru a-l împinge. La un moment dat uşile s-au închis iar tramvaiul s-a pus în mişcare, scrie Observator.

Unul dintre martori a povestit pentru sursa citată că vatmanul a auzit ţipetele persoanelor din staţie şi a oprit tramvaiul, dându-se jos să vadă ce se întâmplă. În acest moment, soţul femeii târâte începe sa fugă spre el furios, ameninţându-l cu bătaia. vatmanul se urcă înapoi în tramvai şi blochează uşile.

Conducătorul tramvaiului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Recomandăm conducătorilor de tramvaie să se asigure atunci când pleacă din staţie că toţi călătorii au urcat şi uşile tramvaiului sunt închise. ” a spus Andra Arsintescu, purtător de cuvânt Brigada Rutieră.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Societatea de Transport Bucureşti a anunţat că a demarat o anchetă şi că vatmanul a fost suspendat până la finalizarea cercetărilor.

Femeia, în vârstă de 37 de ani, a fost transportată la Spitalul Universitar cu răni uşoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *