PSnews

Ediția de București

„București încotro?” PNL strânge rândurile opoziției anti-Firea din Capitală FOTO

descopera.ro

Partidul Național Liberal (PNL) strânge rândurile opoziției din Capitală față de Gabriela Firea, primarul general din partea Partidului Social Democrat (PSD).

PNL București a organizat vineri după-amiază la Teatrul Godot din Capitală o dezbatere intitulată „București încotro? Opoziția la raport”, în care a lansat un apel insistent la coagularea forțelor anti-Firea, punând accent nu atât pe greșelile administrației roșii, ci pe ceea ce pot face atât liberalii, cât și cei din Uniunea Salvați România (USR).

„După 480 de zile, nu doar că rezultatele administrației PSD în Capitală întârzie,  dar lipsește total un plan de administrare și prioritizare a unor acțiuni: ce anume este prioritar pentru București și de unde trebuie început pentru un pas în față și în cât timp?” punctează Cristian Bușoi (președintele PNL București), organizatorul evenimentului.

În acest context, liderul liberal le cere formațiunilor politice din opoziție să răspundă la întrebările adresate de jurnaliști și reprezentanții organizațiilor societății civile:

  • Care sunt proiectele administrative ale Opoziției?
  • Are Opoziția o viziune de dezvoltare a Bucureștiului?
  • Care sunt direcțiile principale pe care partidele din Opoziție le urmăresc în raport cu administrația PSD?
  • Ce se așteaptă concret, partidele din Opoziție să obțină prin raportarea la Primarul General și administrația PSD?
  • Care este “fișa de parcurs” a Opoziției până la următoarele alegeri?
  • Există posibilitatea unei acțiuni mai strânse între Opoziţia civică din Capitală și formațiunile politice de opoziție față de administrația PSD?
  • Există posibilitatea unor direcții comune de acțiune a partidelor din Opoziție față de administrația PSD?

Dezbaterea (unde redacția PSnews.ro a fost reprezentată de către directorul editorial Anca Mireanu) i-a reunit de la PNL pe președintele Ludovic Orban, pe europarlamentarul Cristian Bușoi (cel care conduce PNL București), Marian Petrache (șeful CJ Ilfov) și Ciprian Ciucu (liderul grupului PNL din Consiliul General), precum și pe deputatul Nicușor Dan (fondatorul USR).

Din partea presei, au fost prezenți nu doar Anca Mireanu, ci și Dan Bucura, Rareș Bogdan, Oreste Teodorescu, Bogdan Chirieac, Ion M. Ioniță, Sorin Manea și Cătălin Striblea.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi